Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
15.06.2010

Managerul de reclama a unei importante companii de prestare a serviciilor auto din Moldova este cercetat pentru luare de mita

Ofiterii Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptiei l-au retinut la 11 iunie, pe cetateanul Lungu Sergiu, managerul sectiei Marketing si Reclama al unei prestigioase companii din Moldova, care presteaza servicii auto. Retinerea a avut loc n cadrul unei cauze penale pornite pe faptul luarii de mita.

In cadrul urmaririi penale s-a constatat ca Lungu Sergiu , fiind persoana care gestioneaza subdiviziunea care se ocupa de reclama, ar fi extorcat de la reprezentantul unei firme de publicitate 8400 lei pentru a-i da acesteia preferinta la semnarea unui contract de servicii publicitare.

La 11 iunie 2010 denuntatorul i-a transmis lui Lungu Sergiu 8400 marcati "mita CCCEC", sub controlul colaboratorilor Centrului, tranzactia avand pe teritoriul parcarii auto a companiei din strada Varnita , mun. Chisinau.

Managerul a fost retinut in flagrant delict in momentul transmiterii banilor si actualmente, Lungu Sergiu figureaza ca banuit pe cauza penala initiata pentru luare de mita. Anunţă un comunicat al CCCEC.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus